Saturday, January 1, 2011

Lähtö kohti Etelä-Afrikkaa

Tervetuloa häämatka-blogiimme, jonne olemme keränneet tietoa ja kuvia matkamme varrelta. Matkan suunnittelu alkoi viime kesänä, mutta unelma tästä matkasta oli elänyt meissä jo pitkään ennen sitä. Unelmamme olivat kyllä vähällä hautautua matkanjärjestäjien hintoihin, sillä asettamamme budjetti oli puolet siitä, mitä matkat paratiisiimme maksoivat. ...kunnes toiveisiimme vastasi Kilroylta Riina, joka oli kanssamme samaa mieltä siitä, ettei mikään unelma oikeasti ole mahdoton, se vain vaatii hieman enemmän töitä toteutuakseen.

Niinpä kävimme läpi lukuisia toinen toistaan ihanampia matkavaihtoehtoja, valvoimme myöhään yöhön selaillen katalogeja ja vertaillen hintoja, soittelimme Kilroylle ja pankkineidillemme, sekä häiriköimme ystäviä ja sukulaisia raha-avustus pyynnöillä. Lopulta saimme kokoon paketin, jossa yhdistyvät lepo, rentous, omatoimatkailu, safarit ja tottakai myös se häämatkaan kuuluva pieni luxus.

Ilman teitä emme siis olisi voineet toteuttaa unelmaamme, ja herätä sylikkäin Afrikan savannin ääniin. Joten haluamme kiittää kaikkia matkan järjestelyssä auttaneita, unelmien häämatkatiliä täyttäneitä, kanssamme jännittäneitä ja pitkin elämän polkua meitä tukeneita. Olette ihania ja ihmeellisiä ihmisiä, ja olemme äärettömän onnellisia siitä, että kuulutte elämäämme, nyt ja aina.

...siksipä toivommekin, että tästä blogista olisi iloa teille, joiden osaksi jäi pitää pystyssä kotirintamaa, meidän kölliessä auringossa. Toivottavasti pääsette tätä kautta nauttimaan Afrikan lämmöstä kanssamme. ...älkääkä pelästykö jollei päivityksiä ilmesty säännöllisesti, sillä millainen häämatka vietetään netissä kykkien?! Kaikille päivityksiä odottaville olemme kuitenkin järjestäneet oheismateriaalia katsottavaksi. Sivuilta löytyvät matkasuunnitelmamme, jonka olemme jakaneet paloihin matkakohteittemme mukaan, siinä järjestyksessä jossa tulemme niihin tutustumaan. Suurin osa teksteistä on otettu suoraan joko Kilroyn tai Gap adventuresin sivuilta, ja ovat siksi englanniksi.

Haleja ja suukkoja,
Jani & Sara

Muut matkat:
- Häät
- Suomi
- Villissä lännessä
Egyptissä

No comments:

Post a Comment